HİZMET REHBERİ
Hizmet Rehberi
Başlık Hasta, yaralı ve bakıma muhtaç bir sokak hayvanı gördüğümde ne yapmalıyım?
Gereklilikler
İlgili Hizmet Başlıkları
Açıklama
  • Belediyemize ait 444 33 73 ve 373 60 60 nolu telefonu arayarak veya dilekçe ile talepler bildirilebilir.5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde sokaklardaki hasta, yaralı, bakıma muhtaç , kısırlaşmamış ,saldırganlık gösteren sokak hayvanları, Veteriner Hekim kontrolündeki Belediye Toplama Ekiplerince rutin olarak yapılan çalışmalarla alınıp, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine nakilleri sağlanarak tedavileri yapılmakta ve tedavileri bittikten sonra öncelikli olarak alındıkları ortamlara geri bırakılmaktadır” şeklinde değiştirilerek ihbar hattı oluşturmak uygun olacaktır.