KARTEPE´DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon ve Emekevler Mahallesi’nde yapılan üst yapı ve asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde üst yapı ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye ekipleri tarafından İstasyon ve Emekevler Mahallesi’nde yapılan üst yapı ve asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.

GECE – GÜNDÜZ HİZMET

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan bilgi alırken, incelemeye belediye meclis üyeleri de katıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Kocaman “Kartepemiz genelinde belirlenen program çerçevesinde üst yapı ve asfalt yama çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizin rahat, güvenli bir şekilde ulaşımı sağlamak için ekiplerimiz gece – gündüz çalışmaktadırlar” ifadelerini kullandı.

Tarih 06.08.2020 10:29:41

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon ve Emekevler Mahallesi´nde yapılan üst yapı ve asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.