KOCAMAN KARTEPE OFF-ROAD´DA GAZA BASTI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, "Kartepe Off-Road Şenliği"nde piste çıkarak hünerlerini sergiledi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Belediye Başkanı Kocaman verdi.

Kartepe Belediyesi, Kartepe Off-Road Kulübü ve Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneği işbirliğinde düzenlenen "Kartepe Off-Road Şenliği"nde 25 erkek, 5 kadın pilot normal pistte mücadele ederken, 15 pilot eskrim de toplamda 45 pilot dereceye girmeye çalıştı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yarışma hakkında açıklama yapan Kartepe Off-Road Kulübü ve Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneği Başkanı Sabit Barış “Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yarışmada 45 pilot mücadele etti. Kartepemizin tanıtımına yönelik bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KOCAMAN OFF-ROAD’DA PİSTTE

45 pilotun mücadele ettiği "Kartepe Off-Road Şenliği" iki gün sürdü. Şenliklerde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yarışmaların startını verdi. Belediye Başkanı Kocaman, ayrıca yarışmada piste çıkarak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya katılan pilotları tebrik eden Belediye Başkanı Kocaman “Kartepemizin tanıtımına yönelik bu tür etkinlikleri bizim için de çok önemli. Hem yarışmacılarımız hem de izleyenler keyif ve heyecan dolu saatler geçiriyorlar. Biz ve adrenalin sevenler için harika bir yarış organizasyonu. Bu tür adrenalin sporlarının ilçemizde yapılması bizleri sevindirmektedir. Burada emeği geçenlere teşekkür ederken, piste çıkacak yarışmacılara başarılar diliyorum” dedi.

PARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

S1-S2-S3 ve S4 kategorilerinde pilotlar mücadele ettiler. Yarışmacılar 2 km ekstrem ve 2 km normal pistte hünerlerini sergilediler. Klasmanlarda dereceye girenlere kupaları verilirken, 4 kategoride birinci olan yarışmacıların kendi aralarında yaptıkları mücadele sonrasında birinci olana kupa ile birlikte bin 500 TL, ikinci olana bin TL, üçüncü olana 500 TL ödül verildi.

KADINLAR BAŞARIYLA MÜCADELE ETTİLER

Kadınlar S1 ve S2 kategorilerinde mücadele ettiler. S1 kategorisinde Sezen Gürsoy birinci, Soley Yaz ikinci olurken, S2 kategorisinde Gönül Uslu birinci, Esre Aydın ikinci, Seyda Özaslan üçüncü oldu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Erkeklerin mücadele ettiği S1 kategorisinde Barkın Civak ve Burak Civak kardeşler birinci, Güner Salcı ve Mustafa Salcı ikinci, İsmail Yaz ve Engin Deniz üçüncü, S2 kategorisinde Rüstem Yıldız ve Eren Atçılar birinci, Metin Albayrak ve Serdar Özgür ikinci, Erdal Mercan ve Samet Yiğit üçüncü, S3 kategorisinde Cüneyt Kazancı ve Gökhan Taşlı birinci, Bilal Barış ve Ferhat Turanlı ikinci, Salih Kızılkaya ve Kamer Şen üçüncü, S4 kategorisinde Emin Uzuner ve Sezgin Deniz birinci, Selahattin Seçkin ve Engin Arslan ikinci, Osman Öztaş ve Şükrü Aslan üçüncü oldu. Genel Klasman da Barkın Civak ve Burak Civak birinci, Rüstem Yıldız ve Eren Atçılar ikinci ve Cüneyt Kazancı ve Gökhan Taşlı üçüncülüğü elde etti. Dereceye girenlere ödülleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman verdi.

Tarih 01.07.2019 12:17:09