KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI ÜZÜLMEZ; "KARTEPELİ KADINLAR TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLUYOR"

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepeli kadınlar sadece Kocaeli’ye değil birlik ve beraberlikleri ile ülkemize örnek olmaktadırlar” dedi.

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen fiziksel aktivite, sağlıklı yaşam programı kapsamında Kartepeli kadınlar Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde bir araya geldiler. Programda Dyt. Dr. Begüm Soydan tarafından evde beslenme alışkanlıkları hakkında bilgi verdi.

UYUMLU BİRLİKTELİĞİMİZ HERKESE ÖRNEK

Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sizlerin bu uyumlu birlikteliği, her koşulda dayanışma ve beraberlik içerisinde oluşunuz bizleri gururlandırıyor. Yaptığımız işlerin ne kadar doğru olduğunun göstergesi sizlerin memnuniyeti ve birlikteliğiniz. Çok kez dediğimiz gibi “Beraber yürüdük biz bu yollarda” … hizmetlerimizin hepsine verdiğiniz değer, karşılık ve teveccüh için teşekkür ediyorum. Toplumları geliştiren en önemli dayanak, mutlu ve hayat motivasyonu eksilmeyen kadındır. Rabbim mutluluğumuzu ve beraberliğimizi korusun” dedi.

Başkan Üzülmez’in konuşması ardından programdan ayrılması sonrasında Diyetisyen Dr.Begüm Soydan’ı dinlediler. Soru-cevapla çok faydalı bilgiler öğrenen Kartepeli kadınların sağlıklı yaşam programı toplu zumba seansı ile sona erdi.

Tarih 09.01.2019 17:34:15

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Kartepeli kadınlar sadece Kocaeli´ye değil birlik ve beraberlikleri ile ülkemize örnek olmaktadırlar" dedi.