ÜZÜLMEZ HEMŞEHRİLERİNİN CEMİYETLERİNDE

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve geldiği ilk günden beri olduğu gibi Kartepelilerin ve dostlarının mutluluklarına ortak olmayı bu haftada ihmal etmedi. Başkan Üzülmez, genç çiftleri tebrik ederek hediyelerini verdi.

MERVENUR İLE RESUL ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Çepni Mahallesi sakinlerinden Hasan Pestil'in kızı Mervenur Pestil ile Resul Bektaş çiftinin Suadiye Kültür Merkezi’nde düzenlenen kına gecesine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Üzülmez hediyesini verdi.

ÖMER İLE LÜTFİYE EVET DEDİ

AK Parti kurucularından Mustafa Ayhan'ın oğlu Ömer Ayhan ile Lütfiye Şentürk çiftinin Antikkapı’da düzenlenen tören ile nikahlarını İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan kıyarken, şahitler arasında Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, KBB Başkan adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Gebze Belediye Başkan Adayı Eyüp Ayar, İzmit Belediye Başkan aday adayı Hasan Ayaz, AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Hüseyin Yusuf, CHP eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Alparslan Seymen yer aldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Üzülmez, hediyesini verdi.

SEVAL İLE EMİN NİŞANLANDI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Çepni Mahallesi sakinlerinden Ali Şişman'ın kızı Seval Şişman ile Emin Ali Orhan çiftinin Mehmet Ali Paşa’da düzenlenen nişan törenine katıldı. Genç çiftin nişan yüzüklerini takan Başkan Üzülmez, tebrik ederek hediyesini verdi.

Tarih 04.12.2018 14:46:56