KARTEPELİ BÜYÜKLERİN SİNEMA KEYFİ

KARTEPE ALO EVLAT´DA SİNEMA KEYFİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’în ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat Birimi, 7/24 hizmet verdiği Kartepeli büyüklerini sosyal aktivite olarak “Bizi Hatırla” filmine götürdü.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in göreve gelmesiyle birlikte hayata geçirdiği, ödüllü ve örnek alınan projeleri arasında yer alan Alo Evlat Birimi, sosyal kültürel etkinlikler kapsamında bu ayki sinema programında Kartepeli büyüklerini “Bizi Hatırla” filminde buluşturdu.

“BİZİ HATIRLA”

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlenip senaryosunu da kendisinin kaleme aldığı “Bizi Hatırla” filminin oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Altan Erkekli, Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk ve Tolga Tekin yer alıyor. Bizi Hatırla, ihmal ettiği babasının rahatsızlanmasının ardından onunla yeniden bağ kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

7/24 HİZMETTE DEVAMLILIK

Kartepe Belediyesi Alo Evlat ekibi tarafından evlerinden araçlarla alınan Kartepeli büyükler “Bizi Hatırla” filminin başlamasına kadar çay eşliğinde sohbet ettiler. Alo Evlat Hattı’nın 371 11 71 nolu telefonuna 7/24 kolaylıkla ulaşabilen Kartepeli vatandaşlara temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, tatil, hafta sonu gece gündüz, mesai saatleri dışında da yaşlı ve ihtiyaç sahibi Kartepelilerin yanında olmaya devam ediyor. Kartepe’nin büyükleri “Bizi Hatırla” filminin izlemesi ardından keyifli ve mutlu geçen bir gün sonrasında Alo Evlat Hattı ekibi tarafından evlerine bırakıldı.

Tarih 04.12.2018 14:42:27

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez´în ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat Birimi, 7/24 hizmet verdiği Kartepeli büyüklerini sosyal aktivite olarak "Bizi Hatırla" filmine götürdü.