KARTEPE´DE 24 SAAT HASTALARA HİZMET VERİLİYOR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in gurur duyduğu projeler arasında yer alan Alo Evlat Birimi ilçe genelinde hastalara 24 saat hizmet veriyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projesi Alo Evlat Birimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Hasta Nakil Ambulans Birimi işbirliğinde ilçe genelinde hastalara 24 saat hizmet veriyor. Alo Evlat Birimi tarafından yakından takip edilen hastalar tıbbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakledilmesi gereken vatandaşları evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine ücretsiz olarak taşıyor.

24 SAAT HİZMET VERİLİYOR

Alo Evlat ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulans Birimi, durumu stabil olan ve tıbbi müdahale gerektirmeyen destekli bile olsa yürüyebilen hastalar hariç; 'felçli, yatalak pozisyondaki hastalar', 'yatalak diyaliz hastaları', 'yatalak kanser hastaları', 'cihaz destekli engelli hastalar', 'ameliyat olmuş yatar durumdaki hastalar', 'oksijen destekli yatalak ve yürüyemeyen hastalar' ile sağlık kuruluşları ve sağlık personeli tarafından ambulansla taşınması uygun görülen hastalara hizmet veriyor. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar 0 262 371 11 71 nolu telefondan ulaşabilirler.

Tarih 03.12.2018 16:08:34

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez?in gurur duyduğu projeler arasında yer alan Alo Evlat Birimi ilçe genelinde hastalara 24 saat hizmet veriyor.