BAŞKAN ÜZÜLMEZ ANKARA´DA TEMASLARDA BULUNDU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Üzülmez, AK Parti milletvekillerine yapılan çalışmalar yatırımların durumu hakkında bilgi verdi.

Adaylığı ve göreve geldiği ilk günden itibaren AK Parti Milletvekillerinden büyük destek gören Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aldığı destekle fark yaratan çalışmalara imza atarak Kartepe’ye yeni ve prestijli bir kimlik kazandırmayı başardı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TBMM’nde AK Parti Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Üzülmez, geçtiğimiz dönem bakanlarından Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti MKYK Üyesi / Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, İlyas Şeker ve Cemil Yaman’ı makamlarında ziyaret ederek Kartepe’de yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ÜZÜLMEZ; GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE 2014’TE BAŞLADIK

Ziyaretleri hakkında bilgi veren Başkan Üzülmez “Yaptığım görüşmelerde Kartepemizde vaat ettiğimiz ve gerçekleştirdiğimiz projelerle ilgili kapsamlı bilgi verdim. Kartepemiz 120 bin nüfusuyla genç bir ilçe olmasına karşın yapılan yatırımlarla ülke genelinde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Klasik belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiğimiz projeler birçok il ve ilçe belediyesi tarafından örnek alınmaktadır. Bu durumda bizlere ayrı bir gurur vermektedir. Herşey Kartepemizin daha mutlu bir kent olması içindir. Bu yönde merkezi hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemizle birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biz gönül belediyeciliğine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kılavuzluğunda 2014 yılında yapmaya başladık” ifadelerini kullandı.

Tarih 30.11.2018 11:44:38

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ankara´da temaslarda bulundu. Başkan Üzülmez, AK Parti milletvekillerine yapılan çalışmalar yatırımların durumu hakkında bilgi verdi.