KARTEPE BELEDİYESİ´NDEN EŞMELİ ÜRETİCİLERE KOLAYLIK

EŞMELİ ÜRETİCİLER İÇİN KANTAR HİZMETE SUNULDU

Üreticinin her zaman yanında olan Kartepe Belediyesi, Eşmeli üreticilerin beklentilerine karşılık veren düzenlemeleri ile bölge halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Geçimini meyve üreticiliği ile sağlayan bölge halkına destek olma adına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez öncülüğündeki belediye ekipleri, Eşmeli üreticilerin hayatını kolaylaştıran çalışmalara imza atıyor. Kış ayları öncesinde tarla yollarını iyileştiren belediye ekipleri, üreticilerin ürünlerini pazara ulaştırdıkları, Eşme Sebze ve Meyve Üreticileri Açık Pazar Yeri’nde de bir dizi düzenlemede bulundu.

60 TONLUK KANTAR

Eşme Sebze ve Meyve Üreticileri Açık Pazar Yeri’nin devrini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden alan Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilk iş olarak 60 tonluk kantarı tekrar hizmete sundu. Kantarın da faaliyete geçtiği alanda Eşmeli üreticilerin yaz aylarında ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırması için köylü pazarı olarak da hizmet vermeye devam edecek.

Tarih 07.11.2018 15:23:56