KARTEPE´DE SUNDURMA İHALESİ YAPILDI

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, “Musalla Taşı Üzerine Dekoratif Sundurma Mal Alım” ihalesi yaptı. Düzenlenen ihaleye 4 teklif verildi.

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından talep edilen Musalla Taşı Üzerine Dekoratif Sundurma Mal Alım İşi ihalesi belediye toplantı salonunda ihale komisyonu Etüt Proje Müdür Vekili Cavit Kuzu başkanlığında yapıldı. Yapılan ihaleye katılımcılar tarafından 4 teklif verildi.

TEKLİFLER VERİLDİ

Yaklaşık maliyetin 322.000,00 -TL olan ihaleye isteklilerden; Beyaz Endüstriyel-Evrim Ülgen- 588.000,00 TL, Dek Taahhüt Enerji Yapı İnş. Tarım Hayv. Madencilik Makine Kimyevi Maddeler San. ve Tic. Ltd Şti - 585.200,00 TL, Pmz Yapı ve Arıtma Teknolojileri - Polat Kiremit - 360.500,00 TL, Sekü İnşaat Teks. Tarım - Gıda ve Plas Ürün San. ve Tic. Ltd. Şti -  308.000,00 TL teklifte bulundu. Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

Tarih 06.07.2018 17:27:19

Kartepe belediyesi,kartepe,sundurma,Hüseyin Üzülmez, Park Bahçe,