KARTEPE MAŞUKİYE ÇİFTLİK PARKI SONA YAKLAŞTI

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Ayında başlanan “Maşukiye Çiftlik Parkı” yapımında sona yaklaşıldı. Parkın en kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından projelendirilerek yapımına başlanan “Maşukiye Çiftlik Parkı” 600 metre kare alan üzerinde kuruluyor. Çocuk oyun gruplarının yanı sıra çevre sakinlerinin dinlenebileceği, stres atabileceği yerlerde olacak.

ZEMİN ÇALIŞMALARI BİTTİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park için kurulacak olan gruplar için gereken sert zemin yerleri hazırladı. Çevre hattının yapılması ile oyun grubu ve spor aletlerinin yerleştirilmesi sonrasında vatandaşların hizmetine sunulacak. Kartepe genelinde 147 park bulunurken bunlara bir yenisi daha ekleniyor.

147+1

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemiz genelinde sosyal belediyeciliğin gereği olarak hemşehrilerimizin boş zamanlarını değerlendirebileceği parkların yapımına devam ediyoruz. İlçe genelinde 147 adet parkımız mevcut, Maşukiye Çiftlik Parkı’nın çalışmalarında sona doğru geliyor. En kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Tarih 05.07.2018 17:37:24