KARTEPE´DE KALDIRIMLAR DAHA GÜZEL

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent estetiği, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve çevrenin güzel bir görünüme kavuşması amacıyla kaldırım ve tretuvar taşları boyama işlemlerine aralıksız devam ediyor.

Kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen cadde ve sokaklardaki bordür taşları boyanarak yenileniyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan orta refüj ve kaldırım bordürleri araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturuyor.

BAYRAMLIK YOLLAR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı boya ekipleri, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in kent estetiğini hedef alan çalışmalarına destek amacıyla ilçe genelinde Ramazan Ayı’nda da trafik güvenliğini de sağlayan çalışmalarına aralıksız devam etti. İki farklı renk tonunda boyanan taşlar, çevreyi güzelleştirdiği gibi araç sürücüleri ve yayalar için güvenli hale getirilerek bayrama hazırlandı. Bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte bayram öncesi ilçeye modern, estetik ve güzellik sağlayan ekipler yaz boyu ilçedeki ana arter güzergahlarda çalışma yapacak.

Tarih 14.06.2018 12:56:56