ÜZÜLMEZ ŞAHİN AİLESİNE KONUK OLDU

Ramazan ayını son gününde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Mahallesi’nde Recep Şahin ve ailesine misafir oldu.

Ramazan ayını son günlerinde mahalle programı ve ziyaretlerine son hızla devam eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve ilçe yöneticileriyle birlikte Köseköy Mahallesi’nde ikamet eden Recep Şahin ve ailesinin iftar sofrasına konuk oldular. İftar programında konuşan Başkan Üzülmez “İkibinli yılların başında adeta iflasın eşiğine gelmişti. Yaprak kımıldamıyor yazar kasalar fırlatılıyor. Millet sıkıntı içinde. Türkiye bir gecede yüzde 50 fakirleşti. O günler geride kaldı. Ama geçmişten ders alacağız ki geleceğimizi inşa edelim” dedi.

YENİ SİSTEME GEÇİLECEK

Cenab-ı Allah bizler, bütün mazlum milletlerin elinden tutabilecek güç, kuvvet ve fazilet versin. Ramazanın hemen ardından bayramla birlikte, 24 Haziran seçimleri için sandıklara gideceğiz ve oy kullanacağız. Bu seçim Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. Çünkü bu seçimde sadece kimin cumhurbaşkanı olacağına ya da sadece kimlerin milletvekili olacağına karar vermeyeceğiz. Bu seçimde Türkiye’nin yeni sisteminin ilk uygulamasını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE ŞAHLANACAK

“Bu sadece bir seçim değil, Türkiye’nin aynı zamanda bundan sonraki yönelişinin, bundan sonraki gidişatının da belirlenmesidir” diyen Başkan Üzülmez “İnşallah önce Ramazan Bayramı'na ardından bir demokrasi bayramı olan seçim gününe vasıl olacağız. Biz siyaset yolculuğuna milletimizle birlikte çıktık. Bugüne kadar ne yaptıysak milletimizle yaptık. Ne yaptıysak milletimiz için yaptık. Biz Türkiye'yi büyütüp güçlendirdikçe karşımıza çıkartılan engellerin arttığını gördük. İşi darbe girişimine kadar götürdüler. Sandılar ki, biz korkup kenara çekileceğiz. Meydanı da bu ürkek korkak hainlere bırakacağız. Hamdolsun milletimizle birlikte tüm bu saldırıları göğüsledik. Bu milletin feraseti her zaman bu engelleri aşmaya yetecektir. 24 Haziran’dan sonra da aynı ruh, yeni sistem ile Türkiye’miz şaha kalkacaktır, inşallah. Milletimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Tarih 14.06.2018 12:48:53

Ramazan ayını son gününde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Mahallesi´nde Recep Şahin ve ailesine misafir oldu.