ÜZÜLMEZ VE ŞEKER İFTARLARA KATILDI

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'de STK iftarlarına katıldı.

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif münasebetiyle AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti SKM Başkanı Faruk Baysal, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın, ilçe yöneticileri İstasyon Mahallesi'nde Kocaeli Livaneliler (Artvinliler) Derneği'nin düzenlediği geleneksel iftar programının yanı sıra Şirinsulhiye Mahallesi'nde ki gençlerin ve kadınların iftarına katıldılar.

TÜRKİYE ŞAHLANACAK

İftar öncesinde vatandaşlara hitap eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Milletimiz biliyor ki, ülkemizde güven ve istikrarın garantisi haline gelmiş bulunan AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedeflere ulaşır. Türkiye 24 Haziran'da geleceğini oylayacak. Türkiye'nin zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. 24 Haziran'da halkımızın desteğiyle Türkiye şahlanacaktır dedi

ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker 24 Haziran, Türkiye için bir milattır. 24 Haziran, vesayetin bir daha geri gelmemek üzere yok olması için önemli bir tarihtir. 24 Haziran'da son vesayet kalıntılarını da sandığa gömülecektir. 24 Haziran seçimleri çok önemlidir. Neden önemli? Her seçim önemli ama bu seçim çok daha önemli, çünkü bu seçimde şer odakları bir araya geldiler. İçeride ve dışarıda, Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini ve bölgede söz sahibi olmasını hazmedemeyenlerin, memleket sevdalılarıyla 'memleket meselesi' diyerek Cumhur İttifakı'yla yola çıkanların, Yenikapı ruhuyla 15 Temmuz alçaklarına dersini vereceği önemli bir seçimdir. Şehitlerimizin emaneti üzerimizdedir. Ülkemizin bağımsızlığına, ay yıldızlı bayrağımıza kalkan elleri bir daha geri gelmemek üzere kıracağımız önemli bir tarihtir şeklinde konuştu.

Tarih 13.06.2018 09:33:35

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe´de STK iftarlarına katıldı.