ÜZÜLMEZ HAYIRSEVER İŞ ADAMLARI BİR ARAYA GELDİ

Kartepe’nin Hayırsever iş adamlarını iftarda ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Türkiye’de bir seçim var, ancak bizden daha çok emperyalist güçler tarafından yakından izlenmektedir. Ülkemizin hızlı ilerlemesi, hızla gelişmesine engel olmak isteyen güçler, ülkemizde yapılan seçimleri yakından takip etmektedirler” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından düzenlenen iftar programına ilçe genelinde yatırımları olan hayırsever iş adamları katıldı. İftar programında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Sizlerle birlikte çok önemli bir bağ kurduk. Ülkenin ve şehrimizin gelişimini önemli katkı veriyorsunuz. Kartepe de sanayicisi, tüccarıyla değer katan ve destek verenler bizler için çok önemlidir” dedi.

BİZDEN DAHA ÇOK

“Bu dönem çok farklıdır” diyen Başkan Üzülmez “Sizlerin beklentilerini biliyorum. Buna göre uyumlu bir işbirliği içerisinde olduk. Yatırım ve istihdam bizler için çok önemlidir. Bu yönde gereken destek sağlanmıştır. Elimizden gelen desteği sonuna kadar vermeye devam ediyoruz. Sizlerin yatırımları sayesinde bir çok önemli hizmet hayata geçmektedir. Sizlerle birlikte bu yolu yürüyeceğiz. Türkiye’de bir seçim var, ancak bizden daha çok emperyalist güçler tarafından yakından izlenmektedir. Ülkemizin hızlı ilerlemesi, hızla gelişmesine engel olmak isteyen güçler, ülkemizde yapılan seçimleri yakından talip etmektedirler. 24 Haziran seçimleri yeni Türkiye’nin başlangıcı olacaktır” şeklinde konuştu.

Tarih 13.06.2018 09:30:31

Kartepe´nin Hayırsever iş adamlarını iftarda ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Türkiye?de bir seçim var, ancak bizden daha çok emperyalist güçler tarafından yakından izlenmektedir. Ülkemizin hızlı ilerlemesi, hızla gelişmesine engel olmak isteyen güçler, ülkemizde yapılan seçimleri yakından takip etmektedirler" dedi.