KARTEPE´DE POZİTİF DÜŞÜNCE

Kartepe Belediyesi ve İŞKUR arasında protokol gereğince Toplum Yararına Proje kapsamında dönemsel olarak işe alınan personellere eğitim verildi.

Kartepe Belediyesi ile İŞKUR arasında anlaşma gereğince Toplum Yararına Proje kapsamında 6 ay süreyle 30 kişi işe başlatıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2018 yılı hizmet içi eğitim programı dahiline belediye toplantı salonunda TYP (Toplum Yararına Proje) ile işe başlayan personele “pozitif düşüncenin gücü” semineri verildi.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Kartepe Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen hizmet içi eğitimde olumsuz düşüncelerin oluşma nedenleri, kafamızın içinde oluşan bizim hayatımızı olumsuzlaştıran düşüncelerin neler olduğunu ve bunları nasıl olumlu düşünceler haline getirebileceği ve seminerde pozitif düşüncenin gücü sayesinde insanın kendini daha güçlü ve daha mutlu hissederek zorlukların üstesinden nasıl gelecekleri konuları üzerinde duruldu.

Tarih 13.06.2018 09:22:35