KARTEPE´DE KADIN OLMANIN AYRICALIĞI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli kadınlarla bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve KAR-MEK hocaları ile motivasyon toplantısında bir araya geldi. Başkan Üzülmez “Kartepe’de kadın olmanın ne kadar farklı olduğunu gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Kadınlarımızın mutlu olduğu her yer mutludur” ifadelerini kullandı.

KADINLAR TOPLUMUN SEVGİ BAHÇESİDİR

Göreve geldiğimiz günden bu yana Kartepe’de kadın olanın farkı her alanda görülmektedir diyen Başkan Üzülmez “Kartepe’de verilen hizmetlerimizden on binin üzerinde kadın faydalanmıştır. Sağlıktan, eğitimlere, girişimcilik kurslarından, kültür gezilerine kadar bir çok alanda hizmet verilmektedir. Bütün bu hizmetleri güçlü istikrarlı merkezi hükümetimiz sayesinde yapıyoruz. Kadınlarımız AK Parti iktidarı ile çok önemli kazanımlar elde etmişlerdir. Tarihte destanlaşan zaferlerimizde kadınlarımızın payı büyüktür. Eskiden olduğu gibi günümüzde de Türk kadını vatanını, milletini, bayrağını en çok seven, en iyi şekilde sahip çıkandır. 24 Haziran seçimlerinde de sizlere güvenimiz, inancımız tamdır. Sizler toplumun sevgi bahçesisiniz” şeklinde konuştu.

Tarih 13.06.2018 09:16:44

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli kadınlarla bir araya geldi.