| Güncel Haberler
En Çok Okunan Haberler
Özel Kalem Müdürleri Sukay Park´ta Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri özel kalem müdürleri Kartepe Bele..
Kartepe Belediyesi Bayrama Hazır
Kartepe Belediyesi ramazan bayramının huzurlu ve rahat geçmesi için bu bayram öncesi..
Kartepeliler Mobesko´da iftarda buluştu
Kartepe Belediyesi ile Mobesko´nun geleneksel olarak düzenlediği iftar programı Rama..
BİRLEŞEN VE DEĞİŞEN KARTEPE
mevsimlerle kartepe
Kartepe Meclisi Hem Fikir

Kartepe Belediye Meclisi ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Şükrü Karabalık başkanlığında belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirdi. 21 maddenin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında belediye meclis üyeleri kararları oy birliği ile aldı.

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki gündem özetlerinin okunup oylandığı toplantıda Denetim Kurulu Üyelikleri seçimleri yapıldı. Yapılan gizli oylama sonrası Hakkı Tandoğan, Osman Orhan, Kadir Şahin, Ramazan Tanrıverdi ve Muharrem Genç Denetim Kurulu Üyeliklerine seçildi. Toplantıda ilgili müdürlüklerden gelen "Meclis toplantı gün ve saati", "Belediye meclis tatili", "Komisyon emrinde görevlendirilecek kişi ve gün sayısı ile ücret tespiti", "Geçici işçi vizesi", "Kısmi zamanlı avukat çalıştırılması", "Hibe araç talebi", "Derece değişikliği", "Meclis ve komisyon üyeleri huzur hakkı", "Belediye hisse satışları", "Belediyemiz meclis üyeleri arasından görevlendirilen Başkan Yardımcıları'na ödenecek 2014 yılı aylık ödeneğinin tespit edilmesi", ile ilgili teklif maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kartepe Belediye Meclisi her ayın ikinci iş günü saat 10.00'da toplanması ve meclisin tatil yapmaması da oybirliği ile karara bağlandı. Toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğü'nün uygulama imar planı değişiklikleri ile ilgili teklif yazıları da görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na havale edildi.

Kartepe'de oluşturulmak istenen birlik adına meclis üyelerinin de kararları oy birliği ile almasından duyduğu memnuniyeti başkan meclis üyelerine teşekkür ederek gösterdi.

Toplam 0 Yorum
Tarih 03.01.2014 14:59:44