| Güncel Haberler
En Çok Okunan Haberler
Karaosmanoğlu´ndan Üzülmez´e Hayırlı Olsun Ziyare
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Mart Yerel Seçimlerini..
Başkan Üzülmez´e baretli ziyaret
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüs..
Başkan Üzülmez´den Teşekkür
Mali kongresinde güven tazeleyen SS 99 nolu Arslanbey Tır ve Kamyon Motorlu Taş..
BİRLEŞEN VE DEĞİŞEN KARTEPE
2011 fotoğraf yarışması ikincisi
İZMİT CADDESİNE MAKYAJ

Kartepe Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde devam eden kapsamlı yol iyileştirme çalışmaları ile enerji hatları yolun altına alınırken yağmur suyu hatları da düzenlerek şık bir bulvar bölge halkının kullanımına sunulması hedefleniyor.

Arslanbey Atakent pazar alanına paralel İzmit Caddesi üzerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. İzmit Caddesi yol üst yapı işlemi çerçevesinde ekipler 360 metrelik güzergahı 16 metre genişliğinde asfaltlayarak vatandaşların kullanıma sunacak.

Geçtiğimiz günlerde start alan üst yapı işlemi çerçevesinde yolun toprak tesviyesi ardından yağmur suyu hatlarının döşenmesi, tretuar yapımı ve enerji hatları yer altına alınacak. İlave trafo ve enerji hatlarının bakım çalışması ardından yer altına alınması ile bölgedeki elektrik kesintileri ile ilgili sıkıntıların da giderilmesi sağlanmış olacak. Yaklaşık 3 aylık bir süreçte tamamlanması hedeflenen çalışmalar asfaltlanması ardından tamamlanacak.

Kartepe'deki çalışmalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde sürdürdüklerini hatırlatan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "İlçe genelinde olduğu gibi Arslanbey bölgesinde de çalışmalar ivme kazanarak devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bölgede yaptığı düzenlemelerle eksiklerin giderilmesini sağlarken yatırımlarla önemli ihtiyaçları karşılamakta. Özellikle üniversitesi, toplu konutları ile ekonomik ve kültürel gelişim gösteren bölge yapılan düzenlemeler ile çekim merkezlerinden biri olacak" dedi.

Toplam 0 Yorum
Tarih 20.01.2011 16:27:03