BAŞKAN ÜZÜLMEZ´DEN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

HAYDİ ÇOCUKLAR OKULA

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2018-2019 Eğitim öğretim döneminin başlaması ve ’İlköğretim Haftası’ nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Üzülmez mesajında;

İlköğretim öğrencilerinin yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlamasının sevinci ve heyecanı içindeyiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere ilimize, Kartepemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten en temel kurumu okuldur. Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin 2018-2019 eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.”

Tarih 14.09.2018 16:57:40

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2018-2019 Eğitim öğretim döneminin başlaması ve "İlköğretim Haftası" nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.