KARTEPE´DE TÜRKİYE ATV ENDURO HEYECANI BAŞLIYOR

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenecek olan Türkiye Enduro, motokros ve Atv Şampiyonası 3. Ayak Kartepe yarışları bu hafta sonu yapılacak. Maşukiye’de yapılacak olan yarışlarda Akdeniz ve Ege bölgesinden 150’ye yakın sporcu katılacak. Program 11.00’de başlayacak.

ADRENALİN TUTKUNLARI KARTEPE’DE BULUŞACAK

Doğa sporlarının cazibe merkezi haline dönüşen Kartepe’de yeni bir heyecan daha yaşanacak., Türkiye’nin en hızlı enduro ve atv pilotları hem doğaya hemde rakiplerine karşı zorlu mücadelelerde sergileyecek. Motor ve adrenalin tutkunlarını biraraya getirecek olan Kartepe yarışı, ıslak zemini ile pilotlara zor anlar yaşatacak.

ÜZÜLMEZ’DEN DAVET

Motorsporları meraklıların şimdiden sabırsızlandığı Türkiye ATV Enduro Şampiyonası şiçin Kartepe’ye çok sayıda sporseverin gelmesi bekleniyor. Spor ve doğa turizmi merkezini Kartepe’de etkin olarak değerlendirdiklerini açıklayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemiz Allah’ın lütfettiği bir doğa harikasıdır. Bu özelliklerini ilçemizin kalkınması için değerlendirmek de bizim görevimiz. Bu tür organizasyonları önemsiyor ve destekliyoruz. Herkesi bu heyecanı yaşamaya, paylaşamaya davet ediyorum. Kartepe’de spor var, heyecan var, güzellikler var” dedi.

Tarih 14.09.2018 16:54:29

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenecek olan Türkiye Enduro, motokros ve Atv Şampiyonası 3. Ayak Kartepe yarışları bu hafta sonu yapılacak. Maşukiye´de yapılacak olan yarışlarda Akdeniz ve Ege bölgesinden 150´ye yakın sporcu katılacak. Program 11.00´de başlayacak.