KARTEPE´DE CİLT SAĞLIĞI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in kadın politikalarına yönelik önemli projelerinden biri olan Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nde belediye hizmetleri sürüyor.

Kartepe Belediyesi, Kadınlar Kulübü üyeleri için spordan, beslenmeye, eğitimden, kültür sanata, sağlıktan güzelliğe kadar hayatın içindeki bir çok konuya dokunarak hayatlarını zenginleştiriyor ve güzelleştiriliyor. Son olarak özel bir güzellik merkezi ile indirim protokolü hazırlayan ve dileyen üyelerinin faydalanmasını sağlayan Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nün üyeleri bu çerçevede cilt bakımı senaslarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Kartepeli kadınlar tarafından yoğun ilgi gören Kartepe Belediyesi’nin bu hizmeti, hijyenik şartlar içerisinde özel bir güzellik merkezinde yapılıyor. Kartepe’li kadınların cilt problemleriyle ilgili; leke tedavisi, el ve ayak bakımları, cilt analizi ve bilinçlendirme eğitimleri gibi birçok hizmet de veriliyor.

POZİTİF AYRIMCILIK

Kartepe’de kadın olmak ayrıcalıktır diyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepe’de yaşayan Kadınlar Kulübümüze üye 10 bin kadınımıza çeşitli hizmetlerimizle ulaştık. Elde ettiğimiz her başarı ile hedefimiz yükselmektedir. Bu hizmetlerimizden yararlanmak isteyenlerin “Kadın Spor Merkezi” ve “KAR-MEK” kurslarımıza kayıt olmaları yeterlidir. Kartepeli kadınlara yönelik yaptığımız hizmetlerimiz kadınlarımızın günün yorgunluğunu atmaları, bir nebze de olsa stresten uzaklaşmalarını, psikolojik rahatlamalarını sağlamak, sosyalleşmelerine teşvik etmek ve en önemlisi kendilerini sevmelerini sağlamaktır. Çünkü biliyoruz ki kadın gülerse dünya güler ve güçlü kadın güçlü ülke demektir” ifadelerini kullandı.

Tarih 11.09.2018 14:54:24

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez´in kadın politikalarına yönelik önemli projelerinden biri olan Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü´nde belediye hizmetleri sürüyor