KAYMAKAM DURMUŞ´TAN ÜZÜLMEZ´E VEDA ZİYARETİ

Kartepe Kaymakamlığı görevini yürütürken 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aydın Yenipazar İlçesine atanan Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e veda ziyaretinde bulundu.

Aydın Yenipazar İlçe Kaymakamlığına atanan Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez ile birlikte çalışmaktan onur duyduğunu belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Üzülmez ise Aydın Yenipazar İlçe Kaymakamlığına atanan Ayhan Durmuş’a Kartepe ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tarih 10.09.2018 11:45:06

Aydın Yenipazar İlçesine atanan Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez´e veda ziyaretinde bulundu.