KARTEPE´DE KURUMLARA DESTEK

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kartepe Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi’nin kamelya ve banklarını yeniledi.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri devlet kurumlarından gelen istek ve talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getiriyor. Birinci basamak sağlık hizmeti verilen Kartepe Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi’nin kamelya ve bankları belediye ekipleri tarafından elden geçirilerek kullanıma hazır hale getirildi.

GEREKEN YAPILDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kartepe Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi’nin bahçesinde bulunan ve zamanla zarar gören kamelya ve banklara gerekli olan bakım ve boyama işlemini tamamladı. Ekipler bahçe içerisinde Kartepeliler tarafından kullanılan kamelya ve bankların eskiyen boyasını tamamen kazıyarak, gerekli olan tamirat sonrasında yeniden boyadı.

HEMŞEHRİLERİMİZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kurum ve kuruluşlardan gelen istek ve talepler imkanlar ölçüsünde karşılanmaktadır. Özellikle sağlık kuruluşlarımızın istekleri bizler için önceliklidir. Hemşehrilerimiz herşeyin en iyisine layıktır. Bizlerde en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

Tarih 10.08.2018 14:00:09

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kartepe Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi´nin kamelya ve banklarını yeniledi.