KARTEPE´DE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri bozulan satıhlarda asfalt çalışmalarına bayram öncesi hız verdi. Asfalt yama düzenlemeleri ile yolları iyileştiren ekipler ilçe genelinde belirlenen program dahilinde çalışmaların ana arter güzergahlarda devam ediyor.

Kartepe genelinde ana arter bağlantılı yollar üzerinde tespit edilen bozuk satıhlar asfalt ile onarılıyor. Asfalt çalışmaları Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ring halinde kendi ekip ve ekipmanı ile yolları iyileştirilmeye devam ediyor. Kartepeli vatandaşlara rahat bir ulaşım imkanı sunmak için ilçe genelindeki çalışmalarını Şefkatiye Mahallesinde devam ettirdi.

BOZUK SATIHLAR ASFALTLANDI

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen iş programı çerçevesinde Şefkatiye Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapılan dekoratif duvar çalışması ve asfalt ile onardı. Kartepe Belediyesi logolu kalıplarla estetik bir görünme kavuşun cadde üzerinde duvar ile yol arasında kalan bozuk satıhlar asfaltlandı. Dekoratif duvarları ve onarılan yolları ile şık bir görünüme bürünen asfalt yoldaki düzenlemeler mahalle sakinlerinin de takdirini topladı. Kartepe Belediyesi Asfalt Yama Ekipleri asfalt yama çalışmalarında özellikle araç ve yaya güvenliğini sağlayan güzergahlara öncelik veriyor. Asfalt yama ekipleri otobüs güzergahları, ana arter bağlantı yolları sıcak asfalt ile onarılıyor.

Tarih 10.08.2018 13:58:40

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı asfalt ekipleri bozulan satıhlarda asfalt çalışmalarına bayram öncesi hız verdi. Asfalt yama düzenlemeleri ile yolları iyileştiren ekipler ilçe genelinde belirlenen program dahilinde çalışmaların ana arter güzergahlarda devam ediyor.