KARTEPE UZUNBEY MAHALLE KONAĞI HİZMETE HAZIR

Kartepe Belediyesi tarafından yapılan Uzunbey Mahalle Konağı bitme noktasında geldi. Modern çizgi ile hazırlanan konak yöre halkının hizmetine kısa sürede sunulacak.

Kartepelileri sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının yapımına devam ediliyor. Uzunbey Mahallesi’nde yapılan mahalle konağı bitme noktasına geldi. Yeniden projelendirilen mahalle konağı bölge halkının bir çok ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edildi.

KONAĞIN ÖZELLİKLERİ

Kartepe Belediyesi Uzunbey Mahalle Konağı iki kattan oluşacak. Birinci katında Muhtar Odası 20 metre kare, Emekli Odası 20 metre kare, Engelli wc 5 metre kare, Bay Mescit 10 metre kare, Mutfak 12 metre kare, Teknik oda 3 metre kare olacak planlandı. İkinci katta ise KAR-MEK kurs yerleri 24 metre kare, Spor Salonu 35 metre kare, Eğitim Odası 10 metre kare, Bayan Mescid 8 metre kare, Teknik Oda 4 metre kare olacak.

DEĞER KATACAK

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Uzunbey Mahallemizde yapımı devam eden mahalle konağımızı yeniden projelendirilerek hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet sunması amacıyla planlandı. Kartepemizde hemşehrilerimizin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçiriyoruz. Bu projelerden en önemlilerinden biri de mahalle konaklarıdır. Mahalle konaklarımız birlik ve beraberliğimizi yaşatmanın en etkili mekanlarından biridir. Mahalle konaklarının aktif kullanılması bizleri memnun etmektedir. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ile Uzunbey Mahallemize ayrı bir değer katacaktır” ifadelerini kullandı.

Tarih 31.07.2018 09:59:49