KARTEPE´DE İMAR YOLLARI AÇILIYOR

Kartepe Belediyesi Kartepe ilçesinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemelere aralıksız devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yol açma çalışmalarının bir ayağını da Acısu Mahallesi üzerinde gerçekleştirdi. Yeni imar yollarının yapımları ile kent içi trafik ağı ferahlatmak ve bölgede inşaat sektörüne de canlılık kazandırmak adına Kartepe Belediyesi ekipleri, çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

268 İMAR YOLU AÇILDI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yönetimindeki belediye ekipleri, ilçedeki ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda seçimlerden bu yana bine yakın yeni imar yolunu açan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yüz bin metreye yakın yolu ilçeye kazandırdı.

YENİ YOL AÇILDI

Belediye ekipleri imar yolu açma çalışmalarını Acısu Mahallesi’nde Uzman Caddesi ile Emsal Sokak bağlantılı güzergah üzerinde devam ettirdi. İki güzergahı birbirine bağlayan 300 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yeni yol bölge halkının kullanımına açıldı. Kartepe Belediyesi, cazibe ve çekim merkezi olan ilçede yeni yerleşim alanları için yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Tarih 31.07.2018 09:58:37