KARTEPE´DE ÇEVRE DÜZENLEMERİ

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Dicle Caddesi’nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde çevre düzenlemesi yaptı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aynın gelmesiyle birlikte vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı alanlarda çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Belediye ekipleri Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Caddesi’nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi çevresinde temizlik ve budama çalışmaları yaptı.

KÜLTÜR MERKEZLERİ ÇEVRESİ

Belediye ekipleri kültür merkezi çevresinde insan boyunu aşan yabani otları temizlemenin yanı sıra tespit edilen eksiklikler giderildi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Belediye ekiplerimiz tarafından kültür merkezi çevresinde düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Hemşehrilerimizin istek ve beklentilerine cevap verecek şekilde yapılmaktadır. Yaz ayı boyunca ekiplerimiz turizm kenti olan Kartepemizde aralıksız hizmetlerine devam edecektir” şeklinde konuştu.

Tarih 13.07.2018 17:58:31