ORGANİZASYON HİZMETİ ALIMI İŞİ İLE İLGİLİ İHALE

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, sempozyum ve organizasyon hizmeti alımı işi için ihale yapacak..

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce talep edilen, sempozyum ve organizasyon hizmet alım işi 17 Temmuz Salı günü saat 11.00’de açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale belediye toplantı salonunda yapılacak ve ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad.No.12 Kat:4 Kartepe/Kocaeli adresinden görülebilir ve 100,00-TL karşılığı satın alınabilir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alan ihale dokümanından ulaşılabilir. (https://ekap.kik.gov.tr) Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapılacak ihale, belediyenin www.kartepe.bel.tr adlı internet adresi üzerinden canlı yayınlanacaktır.

Tarih 12.07.2018 16:01:16

ihale kartepe belediyesi