KARTEPE ASFALTLARINDA YAZ BAKIMI

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kartepelilerin ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla ilçe genelindeki asfalt yollarda yama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Çeşitli nedenlerle bozulmaların yaşandığı yollarda onarım çalışmaları yaz ayları ile birlikte hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri belirlenen program dahilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhları da asfalt yama çalışmaları ile iyileştiriyor.

Özellikle araç sürücüleri için sıkıntı yaratan, asfaltı hasar görmüş yollarda gerekli iyileştirmeler Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı iki asfalt yama ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu düzenlemeleri sırasında ayda 1500 ton asfalt ile yollarda yama çalışmasında bulunuyor.

Kartepe genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında asfalt yama ekipleri bu haftada Ataevler ve Acısu Mahallelerinde otobüs güzergahları, bağlantı yolları ve kamu kurumları çevresinde alt yapı çalışması veya kullanımdan bozulan alanlarda yol iyileştirme düzenlemelerini tamamladı.

Tarih 11.07.2018 12:19:36

Kartepe belediyesi,kartepe