KARTEPE´DE MEZARLIK DÜZENLEMELERİ

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Rahmiye Kabristanlığı’nda çevre düzenlemesi yaptı. Çevre düzenlemesi sonrasında modern görünüme kavuştu.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri özellikle kabristanlıklarda yaptığı titiz çalışma ile mahalle sakinlerinin taktirini topluyor.

KABRİSTANLIK ÇOK GÜZEL OLDU

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Rahmiye Kabristanlığında yabani otlar titizlikle temizlenirken, ağaçların budama işlemleri yapıldı. Gereken temizlik ve bakım işlemlerinin ardından belediye ekipleri yüzlerce çeşit çiçeklerle kabristanlığı çok güzel bir görümüne kavuşturdular.

SAYGININ İFADESİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İnancımıza uygun olarak yenilenen mezarlıklarımızda ki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediyesi olarak kabristanlıklara büyük önem veriyoruz. Kabristanlıklar geçmişe ve büyüklere verilen saygının ifadesidir dolayısıyla tüm imkânlarımız gereken bütün çalışmalar yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

Tarih 09.07.2018 12:06:48