ÜZÜLMEZ´DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda;

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek; hamdolsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Maalesef dünyanın pek çok yerinde Müslümanlar, bu bayrama da boynu bükük, yüreği yaralı, gözleri yaşlı şekilde giriyor. Irak, Suriye, Filistin, Yemen, Mısır, Libya ve Somali başta olmak üzere, tüm İslam coğrafyasında ki kardeşlerimizin içinde bulunduğu durum, bizleri de derinden etkiliyor, sevincimizi gölgeliyor.

İnşallah, bu mübarek günler, kardeşlerimizin kurtuluşuna; tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur. Ramazan Bayramını, dünyada ve bölgemizde çok önemli gelişmelerin yaşandığı bir dönemde idrak ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı kutluyor; bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Değerli Kartepeli hemşehrilerimi de Ramazan Bayramı’nın 1’nci günü Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda saat 10.30’da gerçekleştirilecek olan geleneksel Kent Bayramlaşması’na bekliyoruz” dedi.

Tarih 14.06.2018 13:01:09