FİKRİ IŞIK KARTEPE´DE

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kartepe'de temaslarda bulundu. Işık 24 Haziran seçimleri ülkemizin dönüm noktasıdır dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, teşkilat mensupları ile birlikte ilçe genelinde temaslarda bulundular.

24 HAZİRAN MİLATTIR

Kartepe Suadiye'de öğlene namazını eda eden protokol camii cemaati ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinlediler. Daha sonra Arstaş Tır ve Kamyon Mot. Taş. Kooperatifini ziyaret ettiler. Burada konuşan Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman Sizlerin her zaman desteğinizi aldık. İstişarede bulunmak ve sizlerin istek ve taleplerinizi dinlemek üzere geldik derken, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Sizlerin beklentilerinizi biliyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir. 24 Haziran seçimlerine doğru giderken ülkemizde birlik ve beraberliğimizi hazmedemeyen mihraklar tarafından siyasi, ekonomik saldırılar yapılmaktadır. Bu millet bir kez daha ülkemiz üzerine kurulan ayak oyunlarını 24 Haziranda ki tercihiyle bertaraf edecektir. 24 Haziran yeni sistemin miladıdır dedi.

İLK TURDA SONUÇLANIR

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ise 24 Haziran seçimlerinde ülkemiz çok önemli bir virajdan geçecektir. Bu yönde Cumhur İttifakı'na destek vereceğinize inanıyorum. AK Parti kurulmasından bu yana tarihe altın harflerle yazılan hizmetlere imza atmıştır. Bu yapılan hizmetlerin gururunu hep birlikte yaşıyoruz derken, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık 24 Haziran'da çok önemli bir tercih yapılacaktır. Sizlerin düşünceleri bizler için çok önemlidir. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri ilk turda sonuçlanacaktır. Türkiye yeni sistemle idare edilecektir. Elbette birilerinin uykusu kaçıyor, elbette birilerinin morali fena halde bozuluyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik güçlü teveccüh bir çok kişinin uykusunu kaçırmaktadır şeklinde konuştu.

IŞIK'TAN KARTEPELİLERE  III. ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

Suadiye'de sözlerine devam eden Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK; İç ve dış şer güçleri ne yaparsa yapsın, hangi oyunları oynarsa oynasın Türkiye'nin gelişmesini, yükselişini engelleyememektedir. Saldırılarının şiddetinin artması ve şer birliği yapmaları da bu yüzdendir. Hem hükümetimiz hem yerel yönetimlerimiz son hızla yatırım ve projelerini bölgelerine kazandırmaya devam ediyor.  Önümüzde ki süreçte cennet ilçemiz Kartepe'ye yapılacak çok önemli projelerle, Kartepe'nin marka değeri daha da artacaktır. Başta Kocaeli'nin III'ncü üniversitesi, Kocaeli Adliye Sarayı, Kartepe Millet Bahçesi, Kartepe Metro bağlantısı gibi yüksek etkileşimi olan vizyon projeler Kartepe'ye çok yakışacaktır. Şimdiden Kartepeli hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim diyerek müjde verdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'ye yapılan son yatırımları tanıtarak, Kartepe Belediyesi hizmet binası, spor salonları, Kent Meydanı ve Camii inşaatında yapılan çalışmalar hakkında Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'a bilgi verdi.

Tarih 14.06.2018 12:53:38

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kartepe´de temaslarda bulundu. Işık "24 Haziran seçimleri ülkemizin dönüm noktasıdır" dedi.