BAŞKAN ÜZÜLMEZ ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kartepeli Şehit ve Gazi yakınları ile bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Ülkemiz üzerinde yıllardır senaryoları değişse de aynı emperyalist güçler tarafından oyunlar oynanmaktadır” dedi.

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde geleneksel olarak düzenlenen Kartepeli Şehit ve Gazi Yakınlarına Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına Başkan Üzülmez’in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya, Kartepe Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve davetliler katıldı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE OYUNU BOZAR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Ülkemizin birliği, beraberliği için canını feda etmiş bütün şehitlerimiz ve gazilerimizden Allah razı olsun. Şehit ve gazilerimizin sevdikleri bizlere emanettir. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle bir araya geldik. Sizlerle her zaman bir aradayız. Ülkemiz üzerinde yıllardır senaryoları değişse de aynı emperyalist güçler tarafından oyunlar oynanmaktadır. Türk milletinin Anadolu’ya gelişinden bu yana bu oyunlar devam etmiştir. Vatan toprağımız için çok bedeller ödenmiştir. Milletimiz biraz olsun ayağa kalktığı zaman hemen bu oyunlar devreye girmiştir. Geçmişte bu ülkeyi yönetenlerin ailelerinin içine girmişler. Casusluk yapmışlar, hainlik yapmışlar. Osmanlı Devletini maalesef yok etmişlerdir. Gazi Mustafa Kemal ve beraberindeki kahramanlar bir araya gelerek Cumhuriyeti kurmuşlardır. Bu milletin ferasetini hesaplayamadıkları tarih sahnesinde görülmektedir. Bizler özgür ve bağımsız bir milletiz. Aziz milletimizin feraseti ve desteği ile güçlü Türkiye 24 Haziran’da bir kez daha bu oyunu bozacaktır” dedi.

Tarih 14.06.2018 12:51:09

Kartepeli Şehit ve Gazi yakınları ile bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Ülkemiz üzerinde yıllardır senaryoları değişse de aynı emperyalist güçler tarafından oyunlar oynanmaktadır" dedi.