KARTEPELİ ÇOCUKLARIN İFTAR KEYFİ

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Ayı münasebetiyle bir araya gelen Kartepeli çocuklar, hep birlikte iftar yaparak birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler.

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif başlamasıyla birlikte Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, Ramazan sevincini ve geleneklerini çocuklara yaşatarak, onların Ramazan ayında güzel vakit geçirmelerini sağlıyor. Ramazan ikliminde çocukların ruhuna gıda sunmak önemli bir vazifedir. Bu durumun bilincinde olarak çalışmalar yapan Çocuk Kulübü, Sukay’da çocukların iftarda buluşmasını sağladı.

RAMAZAN KARTEPE’DE BİR BAŞKA GÜZEL

Oruç ibadetini tam anlamıyla kavrayan çocuklar empati kurabilen, yardımlaşmayı önemseyen örnek vatandaşlar olarak yetişirler. Bu bağlamda ramazan çocuklar için ayrı bir önem taşır. Eğitmenleri ile birlikte iftar yapan öğrenciler, birbirleriyle sohbet ederek paylaşımlarda bulundular. Çocuklar birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda Ramazan’ın, Kartepe’de bir başka güzel yaşandığını belirttiler. Gerek düzenlenen iftarlardan gerekse çocuklar için gerçekleştirilen Ramazan Şenliği programlarından çok memnun kaldıklarını dile getiren öğrenciler, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile Bilgi Evleri eğitmenlerine teşekkür ettiler.

Tarih 14.06.2018 12:47:09