KARTEPE ŞEFKATİYELİ GENÇLERDEN İFTAR

Kartepe Şefkatiye Mahallesi’nde ikamet eden gençler geleneksel olarak düzenledikleri iftar programında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ağırladılar. İftar programında konuşan Başkan Üzülmez “24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı başarılı olacaktır” dedi.

Kartepe Şefkatiye Mahallesi’nde yaşayan gençler geleneksel olarak düzenledikleri iftar programında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, MHP Milletvekili adayı Ertan Yılmaz, Kocaeli Çukurovalılar Dernek Başkanı Erdoğan Davut ve mahalle sakinleri katıldı. Mahalle sakinlerinin sevgiyle karşıladıkları Başkan Üzülmez, bütün hemşehrileriyle yakından ilgilendi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM

İftar programı öncesinde konuşan Başkan Üzülmez “Her seçim önemli ama bu seçim çok daha önemli çünkü bu seçimde şer odakları bir araya geldiler. İçeride ve dışarıda, Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini ve bölgede söz sahibi olmasını hazmedemeyenlerin, memleket sevdalılarıyla 'memleket meselesi' diyerek Cumhur İttifakı'yla yola çıkanların Yenikapı ruhuyla 15 Temmuz alçaklarına dersini vereceği önemli bir seçimdir" şeklinde konuştu.

KUTLU YÜRÜYÜŞ

24 Haziran’ın, Türkiye için bir milat olduğunu belirten Başkan Üzülmez “24 Haziran, vesayetin bir daha geri gelmemek üzere yok olması için önemli bir tarihtir. 24 Haziran'da son vesayet kalıntıları da sandığa gömülecektir. Kutlu yürüyüş Cumhuriyetimizin 100. Yılında da devam edecektir. 24 Haziran, yeni bir gün, yeni bir tarih, Türkiye'nin aydınlık yarınlarının açılacağı gündür. Türkiye’nin güçlü olması İslam coğrafyasında ve mazlumlarda umut demektir. Bundan dolayı da 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Tarih 13.06.2018 09:28:30

Kartepe Şefkatiye Mahallesi´nde ikamet eden gençler geleneksel olarak düzenledikleri iftar programında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez´i ağırladılar. İftar programında konuşan Başkan Üzülmez "24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı başarılı olacaktır" dedi.