KARTEPE BEYAZID CAMİİ´NE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Uzuntarla Mahallesi’nde bulunan Beyazıd Camii’nin çevre düzenlemesini yaptı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ki çalışmalarına Ramazan Ayında da aralıksız devam ediyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde bulunan Beyazıd Camii çevre düzenlemesi ve yeşillendirmesi ekipler tarafından yapıldı. Camii çevresinde bulunan otların temizlenmesi sonrasında fidanlar dikildi.

KENT ESTETİĞİNE UYGUN

Kent imajına uygun yapılaşma projeleri ile Kartepe’de kent olgusunu daha hissedilir hale gelmesi için çaba harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sağlık, eğitim ve dini tesislere ayrı bir önem veriyor. Bu kapsamda ilçe genelinde ana arter güzergahlara cepheli camilerde uygulanan çevre düzenlemeleri ile iyileştirme çalışmaları bölge halkı ve cami cemaati tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

HIZLI VE ÇÖZÜM ODAKLI

Halkın en yoğun kullanım mekanı olan camilerin çevre düzenlemesine büyük önem verdiklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kent dokusuna uygun görsel güzelliği artıracak çalışmalarımıza halkımızın vereceği destek için şimdiden teşekkür ederim. Sağlık, eğitim ve dini tesislerimizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında, talepleri kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tarih 13.06.2018 09:19:27

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Uzuntarla Mahallesi´nde bulunan Beyazıd Camii´nin çevre düzenlemesini yaptı.