ÜZÜLMEZ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

ESKİ TÜRKİYE’Yİ ANLATTI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilk defa oy kullanacak gençlere eski ve yeni Türkiye’yi anlattı. Başkan Üzülmez “Görmediğiniz yıllarda Türkiye 70 cente muhtaç edilirken, bugünki Türkiye dünyada sözü dinlenir duruma gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın Ketenciler Gençlik Kampında ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Gençlere okumaları ve araştırmaları noktasında tavsiyelerde bulunan Başkan Üzülmez “Türkiye'nin 70 cent'e bile muhtaç olduğu yıllardı. Ülke ihracat yapamıyor, elde döviz olmayınca da en zaruri ihtiyaçlar bile karşılanamıyordu. Hatırlayanların en unutamadıkları şeyler, kuyruklardır: Tüpgaz kuyrukları, sana yağı kuyrukları. Yaşayanların zamanlarının büyük bir bölümü kuyruklarda geçti” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK

Başkan Üzülmez “Sınıfları akıllı tahtalarla donatarak eğitim öğretim alt yapısı değiştirildi. Bir çok okulumuzda tablet ile dersler yapılmaktadır. Öğrencilere ücretsiz bilgisayarlar verilmektedir. Okula gidecek öğrencilerimizin artık kitap sorunu yaşamamaktadırlar. Okullar açılmadan ders kitapları onları bekliyor. Geçmiş yıllarda ders kitaplarını bulmak ayrı bir zorluktu. Bulsanız bile almaya gücünüz yetmezdi. Bütün aileler ikinci el kitap pazarında ders kitapları arardı” şeklinde konuştu.

SAĞLIKTA KADER DEĞİŞTİ

Türkiye’nin sağlık alanında büyük bir sıçrama yaptığını belirten Başkan Üzülmez “AK Parti öncesinde sağlık alanında tam bir rezillik vardı. Hastanede insanlarımız muayene olmak için sabahın erken saatlerinde kalkmak durumunda kalıyorlardı. Muayene olmadan hastane önlerin de hayatlarını kaybeden insanlarımız oldu. Muayene kuyruklarını yanı sıra birde ilaç kuyrukları vardı. İlaç bulmak çok zordu. Faturasını ödeyemeyen insanlarımıza senet imzalatılır yada rehin alınırdı. Şimdi bunların hiçbiri yaşanmıyor. Ülke genelinde yapılan sağlık yatırımları hepimizin göğsünü kabartmaktadır. Şehir Hastaneleri ülkemizin vizyonunu en iyi şekilde göstermektedir” değerlendirmesinde bulundu.

Tarih 12.06.2018 09:59:23

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilk defa oy kullanacak gençlere eski ve yeni Türkiye´yi anlattı. Başkan Üzülmez "Görmediğiniz yıllarda Türkiye 70 cente muhtaç edilirken, bugünki Türkiye dünyada sözü dinlenir duruma gelmiştir" ifadelerini kullandı.