BAŞKAN ÜZÜLMEZ KAR-MEK KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a çok güçlü destek vermeliyiz açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye Mahalle Konağı KAR-MEK, Emekevler Mahallesi KAR-MEK ve Sarımeşe KAR-MEK kurslarını ziyaret etti. Başkan Üzülmez’e AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özdemir’de eşlik etti. Kursiyerlerle sohbet eden Başkan Üzülmez, istek ve talepleri dinledi.

TÜRK KADINI BU OYUNU BOZAR

Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Yeni bir ödev daha önümüze çıktı. Önümüzde ülkemizin bekası adına büyük ve önemli bir sınav var. Yedi düvel birlik olup, ülkemizi yok etmeye, bağımsızlığımızı, hürriyetimizi elimizden almaya yemin etmişler gibi saldırıyorlar. Terör belasını besleyerek, sahte hocaları piyon olarak kullanarak, milletimizin dini ve manevi duygularını istismar ederek, son olarak da diplomatik ve ekonomik manipülasyonlar yaparak bizi bölmeye, yıkmaya çalışıyorlar. Oyun göründüğünden daha büyük. Milletimizin vatanımızın bekası üzerine emperyalist güçlerin kurduğu oyunu Türk kadını, Türk milleti bozmasını bilir. Sizlerde o feraset ve cesaret mevcut. Tabiki onlar gibi bozgunculuk, fitne, fesat yaparak değil. Çalışarak daha çok çalışarak doğruları, hizmetlerimizi anlatarak, gözüne perde inenlerin gözündeki perdeyi kaldırmalarına yardımcı olarak. Onların yöntemlerine göre bu zor gibi görülebilir. Ama biz birlikte olunca büyük sınavlar vermiş, büyük zaferler kazanmış bir milletiz. Farkındasınız ki sizlerle bu buluşmamızı projelerimizi anlatmıyorum. Sizler bunları yaşayarak en iyi biçimde takdir ediyorsunuz, zaten” dedi.

ESKİ TÜRKİYE

Eski Türkiye’nin zorluklarında da bahsederek bunları unutanlara ve o dönemleri yaşamayan, gençlerimize Türkiye’nin nerelerden nerelere geldiklerini anlatalım diyen Başkan Üzülmez “Çok acıdır ki  hazır olda bekle, IMF para gönderirse memurların maaşını öde. Ödenmediği zaman işçi, memur grev yapsın eylem yapsın. Sanayağ için beş saat kuyrukta beklediğimi bilirim. Okullarımıza gaz yağını biz götürüyorduk. Gaz yağı için iki gün kuyrukta bekliyorduk” açıklamasında bulundu.

24 HAZİRAN FIRSATTIR

Cumhurbaşkanımıza çok güçlü destek vermeliyiz ki diyen Başkan Üzülmez “Biz liderimize sahip çıkıyoruz ey dünya demeliyiz. 24 Haziran çok önemli bir fırsattır. Özellikle yeni nesil geçmişimizi bilmelidir. Türkiye hep böyle değildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini zayıflatırsak hainler ve işbirlikçileri bayram ederler. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yeni kayıtları ortaya çıkmaktadır. Burada darbe girişimini yaşayanlar vardır. Bu darbe girişiminde meclis ve millet bombalandı. Ülkemizi paylaştıkları ortaya çıkmaktadır” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN’A DESTEK

Başkan Üzülmez’in konuşması kadınlardan büyük destek ve alkış alırken, KAR-MEK’li kadınlar “Biz herşeyin çok iyi farkındayız, bugünlere kolay gelinmediğini de biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve izinde çocuklarımız için, geleceğimiz için üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız” dediler.

Tarih 17.05.2018 14:55:00

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a çok güçlü destek vermeliyiz açıklamasında bulundu.