KARTEPE FSM YOLLARI ASFALTLANIYOR

Kartepe İlçesinde alt yapı sorunu olmayan bölgelerdeki üst yapı çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmaları Fatih Sultan Mehmet Mahallesi 17 Ağustos Caddesi üzerinde devam etti.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışarak Kartepe’nin cadde ve sokaklarında yol iyileştirmelerinde bulundu.

1200 TON SICAK ASFALT

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kartepe’nin yollarında devam ettirdiği üst yapı düzenlemelerini FSM 17 Ağustos Caddesi’nde sürdürdü. Geçtiğimiz hafta asfalt öncesi hazırlık ve kemirme işlemlerini tamamlayan ekipler, bu hafta 550 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki güzergaha 1200 ton sıcak asfalt serdi.

RAMAZAN AYINDA DA DEVAM EDİLECEK

Güzel havaların etkisiyle yol iyileştirme çalışmaları kapsamında yaya güvenliğini de ihmal etmeyen ekipler kaldırım çalışmaları ardından asfalt serdikleri caddeyi günümüz koşullarına uygun hale  getirdi. Belirlenen iş programı çerçevesinde belediye ekipleri ilçe genelindeki yolların asfalt çalışmalarını ramazan ayında da devam ettirecek.

Tarih 17.05.2018 14:50:55