SARIMEŞESPOR´A KUPAYI BAŞKAN ÜZÜLMEZ VERDİ

2.Küme U-19 lig B Grubu’nda geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Sarımeşespor, Arslanbey Stadı’nda Acısuspor ile karşılaştı. Karşılaşma öncesinde şampiyon olan Sarımeşespor’a kupasını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez verdi.

II’nci Küme U-19 B Grubu’nda mücadele eden Sarımeşespor şampiyon oldu. Sarımeşespor son karşılaşmasında Arslanbey Stadı’nda Acısuspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde şampiyon olan Sarımeşespor kupasını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in elinden aldı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARI

II’nci Küme U-19 B Grubu’nda yer alan Sarımeşespor, çok güçlü rakiplerini geride bıraktı, şampiyonluk ipini göğüsledi. Nuri Adıgüzel’in çalıştırdığı Sarı-Yeşilli ekip, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Arslanbey Stadı’nda Acısuspor ile karşı karşıya geldi. Bu maç öncesinde şampiyonluk kupasını Başkan Hüseyin Üzülmez’in elinden alan Sarı-Yeşilli ekip, maçtan da 6-2 galip ayrıldı.

KARTEPE’YE BİR KUPA DAHA

Son hafta rakibi Çayırtepe ligden çekildiği için 3-0 hükmen kazanacak olan Sarı-Yeşilli ekip, gelecek yıl 1.Küme U-19 Lig’nde mücadele edecek. Sarımeşespor Teknik Sorumlusu Nuri Adıgüzel de, beldenin gençleri ile çok önemli bir başarı elde ettiklerini alt yapıdan gelecek yeni isimlerle bu istikrarı sürdürmek istediklerini söyledi.

SPORA YAPILAN YATIRIMIN SONUCU

Kupa töreninde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Süper Lig, I’nci ve II’nci Küme’de bu sezon çok önemli başarılara imza attık. Liglerde mücadele eden takımlarımız başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Kartepe’mizde sporda gelen başarılar bizlerin haklı gururu olmaktadır. Bu başarıda spora yapılan yatırımların meyvelerini göstermektedir. Spor yatırımlarımız aralıksız devam edecektir. Sağlıklı nesillerimizin yetişmesi için onların spor ile ilgilenmelerini sağlamak bizlerin en öncelikli görevimizdir. Sarımeşespor Kulübü yönetici ve sporcularını başarılarından dolayı tebrik ediyorum, başarının daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih 16.05.2018 17:01:37

2.Küme U-19 lig B Grubu´nda geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Sarımeşespor, Arslanbey Stadı´nda Acısuspor ile karşılaştı. Karşılaşma öncesinde şampiyon olan Sarımeşespor´a kupasını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez verdi.