KARTEPELİ BÜYÜKLERDEN GENÇ ANNEYE ZİYARET

YÜREKLER BİR ATTI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projesi olan Alo Evlat ekibinin bakımını yaptığı büyüklerden anlamlı ziyaret. Kartepeli büyükler Anneler Günü münasebetiyle Alo Evlat ekibi içerisinde yeni anne olan Merve Çalışkan'a misafir oldular.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Alo Evlat Hattı projesi bir çok kurumdan ödül alırken, verdiği hizmetlerle adından söz ettiriyor. Kurulduğundan bu yana Kartepeli büyüklere 7/24 hizmet veren Alo Evlat Hattı ekibi içerisinde yer alan ve yeni anne olan Merve Çalışkan'ı Kartepeli anneler evinde ziyaret ettiler. Kendilerine yapılan bu sürpriz ziyaret Çalışkan ailesini çok memnun etti.

HEDİYELER VERİLDİ

Öz evlatları gibi benimsedikleri Merve Çalışkan'nın çocuğunu da torunu yerine koyan Kartepeli anneler, Hüma bebeğin vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olması için Kuran-ı Kerim okuyarak dualar ettiler. Kartepe Alo Evlat ekibi tarafından bakımı yapılan Kartepeli büyüklere Hüma Çalışkan bebeği ziyaret sonrasında sürpriz yapıldı. Alo Evlat ekibi Anneler Günü münasebetiyle Kartepeli büyüklerin ellerini öperek hediyelerini verdiler.

Tarih 16.05.2018 16:48:55

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez?in ödüllü projesi olan Alo Evlat ekibinin bakımını yaptığı büyüklerden anlamlı ziyaret. Kartepeli büyükler Anneler Günü münasebetiyle Alo Evlat ekibi içerisinde yeni anne olan Merve Çalışkan´a misafir oldular.