ÜZÜLMEZ´DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yardımlaşmanın ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı rahmet ve bereket ayı, ’Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluşa vesile olacağı müjdelenen Ramazan ayına Müslüman âlemi olarak kavuşmanın mutluluğunu buruk olarak yaşamaktayız.

KUDÜS KATLİAMINI ESEFLE KINIYORUZ

İsrail, ABD ve işbirlikçileri, Müslüman coğrafyasında yaptıkları Kudüs katliamı ile kalplerimize unutulmaz acıları mühürleyerek, dünya tarihinde ki en büyük insanlık ayıbına, utanç tablosuna imza atmıştır.

Ramazan ayı manevi değerlerimizin güçlenmesi, özümüzde var olan iyilik ve insanı duyguları hayata geçirmek için önemli bir fırsatken bu mübarek ayın başlangıcı öncesinde akıllara, vicdanlara, sığmayan, bu kıyıma sebep olan ABD, İsrail ve yandaşlarının devlet, millet ve ümmet olarak karşısındayız. Tüm İslam Aleminin yürekleri dağlanmıştır. Hiçbir Müslüman bu felaketi sindirmesi mümkün değildir.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin de içinde barındıran Mübarek Ramazan Ayımızı acı çeken Müslüman kardeşlerimiz adına buruk bir sevinç ile karşılıyoruz, tüm ibadetlerimiz de dualarımızda zor durumdaki Müslüman kardeşlerimizi anarak buluşmak üzere, iyiliğin, paylaşmanın, bereket ve sağlığın hakim olduğu nice Ramazanlara hep birlikte kavuşmayı Yüce Yaradan dan niyaz ederim.

Tarih 15.05.2018 11:52:17