KARTEPE KADIN SAĞLIĞINDA LİDER

KARTEPE’DE NİSAN AYINDA 800 KADIN EĞİTİM ALDI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy tarafından başlatılan "Kocaeli Kadın Sağlığı Projesi" çalışmaları kapsamında verilen eğitimlerde Kartepe Belediyesi liderliğini sürdürüyor. Nisan ayında 800 kadın eğitim aldı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy tarafından başlatılan "Kocaeli Kadın Sağlığı Projesi" kapsamında eğitimlerde Kartepe Belediyesi liderliğini sürdürüyor. 2017 Kasım ayında Kartepe’de başlayan eğitimler devam ederken Nisan ayı içerisinde yapılan eğitimlerde 800 kadın bilgilendirildi.

ÖNLEYİCİ TEDAVİ İÇİN EĞİTİM

İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerince verilen eğitimlerde kadınlara, meme kanseri, kendi kendine meme muayenesi, rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanserleri, kadın üreme sağlığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, normal doğum, anne sütü ve emzirmenin önemi, menopoz, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite, obeziteden korunma ve diyabet, organ bağışının önemi, 6284 Sayılı Kanun ve kadına yönelik şiddet, sigara ve uyuşturucu bağımlılığının zararları konularında eğitim verildi.

Tarih 15.05.2018 11:49:09

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy´un eşi Hülya Aksoy tarafından başlatılan "Kocaeli Kadın Sağlığı Projesi" çalışmaları kapsamında verilen eğitimlerde Kartepe Belediyesi liderliğini sürdürüyor. Nisan ayında 800 kadın eğitim aldı.