KARTEPE´DE YAĞMURSUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kartepe ilçesi genelindeki yağmursuyu hattı ve ızgara yapım çalışmaları Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde devam ediyor.

Kartepelilerin aşırı yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına alt yapı çalışmaları kapsamında ana arter güzergahlarda yağmursuyu ızgara çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi koordinesinde ilçe genelinde aralıksız sürüyor. Belediye ekipleri alt yapıda sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalışmalarını Ertuğrul Gazi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam ettirdi.

1300 METRE UZUNLUĞUNDA

Daha önce Köseköy ve İstasyon Mahallelerinde gerçekleştirilen yağmursuyu hattı ve ızgara yapım çalışmasında ekipler Yıldız Entegre Fabrikası önünden Ertuğrul Gazi ile Uzunbey Mahalleleri arasında geçişi sağlayan 1300 metre uzunluğundaki güzergahta çalışma yapıyor.

KÖPRÜDE YENİLENECEK

Cumhuriyet Caddesi’nin bulunduğu güzergahta yaşanan alt yapı sıkıntılarına çözüm üreten çalışmada 800’lük betonarme boruları yerleştirilen ekipler yağmursuyu hattını döşüyor. Alt yapı çalışmaları akabinde de üst yapı iyileştirmesi kapsamında asfalt serimi yapılacak yoldaki köprü de yenilenecek.

Tarih 15.05.2018 11:45:12

Kartepe ilçesi genelindeki yağmursuyu hattı ve ızgara yapım çalışmaları Ertuğrul Gazi Mahallesi´nde devam ediyor.