KARTEPELİ KADINLARIN SPOR KEYFİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın sağlıklı yaşam programı kapsamında ülke genelinde başlattığı “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesine Kartepe Belediyesi büyük destek veriyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sağlıklı yaşam programı kapsamında ülke genelinde başlattığı “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesine Kartepe Belediyesi büyük destek veriyor. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü tarafından ilçe genelinde organize edilen spor etkinlikleri ile Kartepeli kadınlar profesyonel hocalar eşliğinde spor yapma imkanı buluyorlar.

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK

'Evden Okula Haydi Anneler Spora' projesi annelerimizin ve ailelerinin yaşamında olumlu değişimlere yol açtığını da görmekteyiz diyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Bu proje ile gerek kadınlarımızın sağlıklı yaşam sürmesi, gerekse çağın hastalığı olarak tabir ettiğimiz obezite ile mücadele ediyoruz. Kartepe Belediyesi olarak bu konuda bizler taşın altına elimizi koyduk” ifadelerini kullandı.

BİLİNÇLİ TOPLUM

Sağlıklı beslenme konusunda toplumsal bilinçlenmenin önemine de vurgu yapan Başkan Üzülmez “Maalesef fast food tarzı gıdalara olan ilginin artmasından dolayı duyduğum rahatsızlığı bir kez daha belirtmek isterim. Bizler de kadınlarımız başta olmak üzere genç kuşakların küçük yaşlarda bilinçlendirilerek sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini amaçlıyoruz. Çocuklarımızın dengeli beslenme konusunda bilinçlendirilmesi ve obezitenin bedensel ve ruhsal olarak bireyler üzerinde oluşturduğu tahribatın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini insanımıza anlatmak için yoğun çaba içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Tarih 15.05.2018 11:43:24

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´nın sağlıklı yaşam programı kapsamında ülke genelinde başlattığı "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesine Kartepe Belediyesi büyük destek veriyor.