Kartepe Planları Onay Ardından Askıya Çıkacak

Kartepe ilçesinin 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Komisyonunda onaylanması ardından askıya çıkartılacak. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçede plansız alan kalmayacak.

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen Kartepe Genel Plan Revizyonu çalışmalarında önemli bir aşamaya gelindi. Kartepe Belediyesi tarafından yapılmakta olan Kartepe Genel Plan Revizyonu kapsamında 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı kararları doğrultusunda hazırlanan 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Kartepe Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında onaylanmıştı. Onaylanan uygulama imar planları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayı meclis kararı ile 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Kartepe’de Planlı Kentleşme

Planlar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülerek onaylanması ardından Kartepe Belediyesi tarafından askıya çıkarılacak. Kartepe Belediyesi yetkilileri, çalışmalar tamamlandıktan sonra Kartepe ilçesinde plansız alan kalmayacağını, Kartepe’de sistemli ve planlı kentleşmenin önünün açılacağını kaydettiler.

Tarih 19.04.2017 10:57:10

kartepe beleiyesi,kartepe imar pilanları,imar