Kartepe Zabıtası Ataevler Pazarında

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yeni yerine taşınan Ataevler Pazarı’nda inceleme ve denetimlerde bulundu. Yenilenen pazar alanında yapılan inceleme esnasında alana kurulan lavabo ve seyyar wc’nin pazar esnafını da mutlu ettiği görüldü.

Zabıta ekipleri vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmaları için pazar tezgâhlarındaki fiyat etiketlerini ve tartı aletlerini kontrol etti. Ambalajlı gıda malzemesi satılan tezgâhlarda ise ürünlerin üretim ve son kullanma tarihlerine bakıldı. Pazar yerinde görülen olumsuzluklarla ilgili de esnaflara gerekli uyarılar yapıldı.

Başkan Hüseyin Üzülmez’in talimatları ile daha iyi hizmetler sunulduğunu belirtirken Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Vatandaşlarımız her türlü şikâyetlerini zabıta müdürlüğümüzün 373 60 60 numaralı telefonlarına iletebilirler.” dedi.

Pazarlarda verilen hizmetlerden, kontrol ve denetimlerden esnaf ve Kartepe’lilerin memnun olduğu görüldü.

Tarih 29.07.2016 12:38:27