Üzülmez´in Kapısı Herkese Açık

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve geldiği 2 yılı aşkın süreden beri 7/24 hizmet ve halkla birlikte hizmet anlayışı ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekibiyle birlikte Kartepe’nin geleceğini şekillendiren çalışmalara imza atan Başkan Üzülmez, projelere ve yatırımlara harcadığı mesai kadar, hemşehrileriyle birlikte vakit geçirmeyi, onları dinlemeyi de çok önemsiyor.

Birlikte ve katılımcı yönetim ilkesinin hizmet kalitesini arttıran önemli bir etken olduğuna ve mutlu çoğunluklar yarattığına inanan Başkan Üzülmez, sokakta da makamda da hemşehrileri ile iç içe olmayı onların sesine kulak vermeyi ihmal etmiyor.

Geleceği birlikte inşaa ediyoruz

Sorunların hızlı ve etkin olarak çözümüne, Kartepe’nin geleceği ile ilgili alınan kararlara, Kartepe Halkının beklenti ve ihtiyaçlarının da yön verdiğini hatırlatan Başkan Üzülmez, “Başarıya ve sonuca tek başına varılamaz, her farklı görüşü dikkate alarak ilerliyoruz. Bu da bize en az hata ile çalışmayı ve ortak fayda yaratmayı sağlıyor.” dedi.

Başkan Üzülmez hafta boyunca; İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Kılıç’ı, Ramada Plaza Genel Müdürü Cengiz Caner’i, Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı ile Kartepe Kızılay Şube Başkanı Osman Kocaman’ı, Steco Firması Genel Müdürü Naji H. Al-Najjar ve Yörünge Turizm Firması Sahibi Ahmet Baldiş’ı, Köseköy Mahalle sakinlerinden Uğur ve Reyhan Gündoğdu çiftini, Uzunçiftlik Mahallesinden Erol Canbaz’ı, yine Uzunçiftlik Mahalle sakinlerinden Havva Dursunlar’ı, Köseköy Mahalle sakinlerimizden Necati Topal’ı ve Karatepe Mahalle sakinlerinden Murat Oruç’u makamında ağırladı. Başkan Üzülmez misafirlerinin nezaket ve teşekkürlerini kabul ederken, hemşehrilerinin de talep ve görüşlerini değerlendirerek uygun ve hızlı çözümler üretiyor. 7’den 77’ye her kesimden hemşehrileriyle hem sokakta hem makamında diyalog ve istişare hailinde olan Başkan Üzülmez, “ İstikrar, hizmet ve adil yönetim için bu olmazsa olmazımızdır.” dedi.

Tarih 29.07.2016 12:29:07